Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

​​​​​

Schüco International oferă sisteme de ferestre și fațade pentru clădiri economice și durabile, cu toate documentele tehnice și dovezile necesare. Obiectivul este de a permite realizarea unor  spații de muncă și de locuit care să asigure și păstreze sănătatea oamenilor, să reducă la minimum consumul de energie și să conserve resursele. Aceasta se referă la întregul ciclu de viață al unui produs: de la faza de fabricație și utilizare la refolosire și reciclare

Prin urmare, tehnologiile moderne de construcții trebuie să răspundă cerințelor ridicate din punct de vedere al proiectării, confortului și securității. În același timp, clădirile reduc emisiile de CO2 prin izolare termică și ventilație optimizată. În plus, folosind construcții inteligente și componente reciclabile care sunt inofensive pentru oameni și mediu, acestea contribuie semnificativ la transformarea materiilor prime în produse care pot fi reprocesate în materii prime de înaltă calitate la sfârșitul ciclului lor de viață. Acest principiu „Cradle to Cradle” este principiul călăuzitor pentru tot mai multe produse Schüco.

Informații suplimentare despre sistemele Schüco prin prisma sistemelor de certificare pentru clădiri verzi:

Ghid certificare LEED.pdf

 


​​