Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Partenerii noștri

​​​​​Parametric2_fs.jpg​Alukönigstahl oferă sisteme din aluminiu, oțel și PVC de cea mai bună calitate precum și alte componente necesare unei arhitecturi contemporane, eficiente energetic, și susține astfel realizarea unor concepte de construcții durabile. Comercializarea unor mărci de renume asigură un sortiment larg de produse de calitate, permanent optimizat și dezvoltat conform trendurilor din arhitectură și prescripțiilor tehnice pentru construcții. 

De peste 50 de ani există o alianță cu doi producători de sisteme binecunoscuți pe plan mondial :  Schüco, lider mondial pe piața sistemelor din aluminiu și expert în sisteme de PVC și Jansen, specialist în sisteme din oțel. Aceste parteneriate și dezvoltarea inovativă a produselor au dus compania Alukönigstahl în poziția de lider tehnologic și de piață.