Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

ISO 9001:2008

logo SRAC.png Companiile de succes se caracterizează prin înalta calitate de care dau dovadă. În aceași măsură, acesta include atât modul de lucru, cât și standardele stabilite în serviciile pentru clienți, pe care le oferă companiile preocupate de o calitate ridicată a produselor lor. Pentru a răspunde cerințelor clienților, certificatul  ISO 9001 oferă un  procedeu  sistematic, care satisface nevoile clienților. ALUKÖNIGSTAHL este certificată din anul 2004 după ISO 9001 , pentru a corespunde cerințelor ridicate de calitate. Auditul extern anual după  ISO 9001:2008  confirmă că,  ALUKÖNIGSTAHL îndeplinește cele mai severe criterii de testare în domeniile în care activează.

Prin măsurile îmbunătățite și corective de până acum,  ALUKÖNIGSTAHL va oferi și pe viitor  partenerilor servicii de cea mai înaltă calitate.