Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Schüco International KG

 

​​​
În anul 1958 AluKönigStahl și Schüco au decis ca împreună să devină mai puternici, pentru a avea succes pe piață. Așa s-a înființat un parteneriat strategic, din care amândoua firmele au de câștigat.
Munca intensiva în echipă cu liderul de piață al sistemelor din aluminiu și  expertul în domeniul sistemelor PVC, dar și datorită dezvoltării continue a produselor, au condus la poziția de lider in tehnologie și inovație. 
Schüco International KG a fost înființat în localitatea Porta Westfalica, în anul 1951, de către Heinz Schürmann și a avut la început șase angajați. A funcționat sub numele de Heinz Schürmann & Co. Firma a fost preluată în anul 1964 de grupul de firme OTTO FUCHS.  Astăzi Schüco  dezvoltă și vinde  sisteme pentru invelișul clădirilor - clădiri de birouri, case rezidențiale și construcții industriale.   În spectrul de produse se regăsesc profile și accesorii pentru construcția de ferestre, uși, fațade și sere. Acestor sisteme se adaugă sisteme de protecție solară, balcoane, sisteme de protecție antiexplozie, antiefracție sau antifurt.