Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Alukönigstahl - Compania

​​​​​​​Piatra de temelie  a companiei 03 Logistikzentrum 2351 Wr. Neudorf.jpgAlukönigstahl a fost pusă în 1864 în Retz - atunci Raphael König a înființat un atelier pentru fiul său Jacob. Astăzi privim înapoi cu mîndrie spre cei mai mult de 150 de ani de activitate cu care ne mândrim: 1918 - Ascensiunea fimei König spre cea importantă companie de comerț în Austria Inferioară ; 1948 - înființarea primei filiale în Vienav; 1958 - preluarea reprezentanței generale pentru Schüco și Jansen; 1969 - preluarea reprezentanței generale pentru  British Steel; 1989 - expansiunea spre Europa de Est ; 2014 - filiale în 15 țări și prelungirea pe termen lung a parteneriatului cu Schüco. 

Succesul nostru ca firmă tradițională de familie se datorează partenerilor noștri. Pentru că, doar dacă partenerii noștri au succes pe piață, poate reuși și compania noastră . Acest lucru a fost luat în considerare de familia König de la început și a fost preluat în filozofia sa. De la început, misiunea noastră a fost să oferim clienţilor noştri cele mai bune soluţii cu cele mai bune produse şi servicii. Rețeta succesului nostru: angajament, continuitate, încredere și calitate. În plus, parteneriatele cu Schüco și Jansen. Acestea sunt dovezi de peste 56 de ani de succes şi de încredere.  


 

PREZENTARE ALUKÖNIGSTAHL.pdf