Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

AFI - Aluminium-Fenster-Institut

​​​AFI Logo.jpg

AFI a fost înființat în anul 1987 și a avut ca scop principal să îmbunătățească informațiile despre construcțiile de calitate din aluminiu, de la ferestre până la fațadele clădirilor.
Marcajul  ALU-Fenster atestă o calitate testată și garanția de sistem, este înregistrată la oficiul de brevete austriac. Utlizarea mărcii este reglementată contractual.
Membrii institutului sunt companii prelucrătoare, furnizorii de sisteme profile din aluminiu, precum și firme de prelucrare a suprafețelor. Așadar, este vorba despre o cooperare între firmele din industrie și comerț din Austria. Președintele  Aluminium Fenster Institut  este Ing. Andreas Renner.  Obiectivele principale sunt publicitatea în comunitate și relațiile publice.

Mai multe informații găsiți pe WWW.ALUFENSTER.AT