Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Baudatenbank

​​​​BDBLogo_v2.gifBaza de date pentru construcții din Austria este, din anul 1992, platforma de bază pentru industria de construcții. Ei se definesc ca parteneri ai industriei de construcții austriece, prin competențele tehnice ridicate de care dau dovadă și prin numărul crecând de utilizatori mulțumiți. Industriei construcțiilor si partenerilor se oferă informații despre subiecte legate de construcții.

Cele mai importante sunt informațiile despre produsele pentru construcție necesare la elaborarea caietelor de sarcini.        
Ca și fabricant de produse, sau intreprindere de comerț, se profită de numărul mare de accesări. Prin integrarea produselor oferite în bazele de date ale firmelor, sau în baze de date despre produse, informațiile sunt disponibile, la momentul potrivit, când se iau decizii asupra construcției.       
Arhitecți, firme de construcții, ateliere, ofertanți, furnizori sau firme de construcții publice sau private: pe portalul industriei de construcții austriece, se regasește toată industria de construcții. Aici se găsesc date despre firme, cataloage cu produse, noutăți, anunțuri, detalli CAD, liste de articole cu informații despre prețuri, precum și informații despre companiile de execuție.

Mai multe informații găsiți pe: 

www.baudatenbank.at (www.bdb.at)


www.ausschreibung.at (www.adb.at)