Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Sisteme certificate Cradle to Cradle pentru construcții sustenabile

  nachhaltigkeit-zertifizierungen-cradletocradle-image.jpgCu sistemele din aluminiu de la Alukönigstahl, construiți durabil

  76 de sisteme Schüco sunt certificate CRADLE to CRADLE


  Portofoliul de sisteme certificate extrem de variat al partenerului nostru Schüco ne permite să îndeplinim cerințele complexe ale arhitecturii durabile.
  Sistemele noastre includ numeroase soluții care economisesc energie - până la nivelul casei pasive.

  Un consum mai mic de energie înseamnă nu doar protecția durabilă a climei, ci implică și un efect pozitiv asupra eficienței costurilor.

  Provocările viitorului stau în utilizarea sigură și eficientă din punct de vedere economic și ecologic a resurselor și materialelor. Reciclarea de înaltă calitate și reutilizarea materialelor devin din ce în ce mai importante pentru industria construcțiilor. Materiile prime sunt limitate. La urma urmei, cererea globală de materiale de construcție este în creștere și va deveni din ce în ce mai dificil de acoperit în viitor.


  Schüco stabilește standarde cu Cradle-to-Cradle 

  Când vine vorba de durabilitate, partenerul nostru Schüco folosește o abordare Cradle-to-Cradle (de la leagăn la leagăn). Aceasta descrie circulația materKreislauf_schüco_Technisch.pngialelor în cicluri închise. Aceasta înseamnă ca materialele nu ar trebui să devină „gunoi” după utilizare, ci ar trebui să revină în circuitul tehnic.   

  Produsele și procesele de producție ale produselor pentru construcții necesită o planificare orientată spre viitor - de la fabricare și utilizare până la demontare, prelucrare și reutilizare ca materii prime. Condiția prealabilă pentru aceasta este utilizarea unor materiale fără poluanți și producerea acestora folosind energii regenerabile. 

        

   Certificatul Cradle to Cradle

   logo cradle-to-cradle.pngCertificatul este emis de Institutul independent de Cradle to Cradle Product Innovation Institute (C2CPII) din San Francisco. În acest scop, Schüco trebuie să dovedească și să documenteze conformitatea cu standardele de certificare. Toate documentele sunt prezentate organismului de certificare pentru evaluarea conformității. Certificatul se eliberează numai dacă sunt îndeplinite toate cerințele. Pentru a obține certificarea în conformitate cu standardul de produs C2C Certified ™, produsele sunt evaluate conform a cinci criterii. Toate criteriile sunt ponderate în mod egal, dar criteriul de sănătate al materialului are o importanță deosebită: dacă un material conține ingrediente dintr-o așa-numită „listă interzisă”, nu se acordă nicio certificare. Unul din cele cinci niveluri de certificare poate fi atins în fiecare dintre criteriile de evaluare: de bază, bronz, argint, aur sau platină. Rezultatele sunt documentate pe un scorecard. Rezultatul general al unui produs se bazează pe cel mai slab rezultat de evaluare la unul din criterii. Recertificarea produselor se face din doi în doi ani. Recunoașteți sistemele certificate după această etichetă.


  ​Sisteme Schüco certificate Cradle to Cradle

  werteorientierte-perspektiven-cradle-to-cradle09-image.jpg 61 de sisteme Schüco sunt certificate Cradle to Cradle Silver: 36 sisteme pentru ferestre , 13 de pereți cortină montant-traversă, 7 sisteme pentru uși și 2 sisteme de umbrire. Aici găsiți certificatul și lista produselor:Schüco Silver cert product sheet 07_2023.pdf


   werteorientierte-perspektiven-cradle-to-cradle10-image.jpg15 sisteme Schüco sunt certificate Cradle to Cradle Bronze: 2 sisteme pentru ferestre, 6 sisteme de pereți cortină, 6 sisteme pentru uși glisante și unul pentru uși. Aici găsiți certificatul și lista produselor: Schüco Bronz cert product sheet 07_2023.pdf   Faceți clic aici pentru broșura Cradle to Cradle!