Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Jansen AG

 


 

Micul atelier mecanic înființat în Oberriet în 1923 de Josef Jansen s-a transformat într-o companie de înaltă tehnologie, activă pe plan internațional.  Valorile tipice Jansen s-au păstrat. Spiritul de atunci se reflectă în produsele și serviciile din ziua de azi.
Jansen AG produce și vinde țevi precise din oțel și inox, sudate, pentru uși, ferestre, fațade, precum și produse din plastic pentru domeniile din construcție sau industrie: produse ce înseamnă calitate elvețiană, inovație, eficiență energetică și o durată de viață impresionantă. .  Grupul Jansen a rămas până în prezent o afacere de familie  100 %   și are 1000 de angajați în toată lumea, printre care și 60 de cursanți.
Cifra de afaceri în anul 2013 a intreprinderii Jansen a fost de 285 milioane de franci elvețieni . Jansen este răspândit peste tot în lume datorită firmelor partenere. În locurile de producție din  Oberriet și Dingelstädt (D) se prelucrează zilnic 300 t de materie primă, ce însumat atinge greutatea unui Airbus A380. Dacă s-ar alinia toate țevile produse de Jansen timp de un an, s-ar face ocolul ecuatorului de două ori.