Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Finisarea suprafețelor

​​​Farbreihe SchücoPowClean.jpg​​​​​​

Design-ul și culoarea stabilesc, în mare parte, impactul vizual al unei clădiri.

Alegerea tipului de culoare, a culorii în sine, trebuie analizate cu atenție pentru o calitate bună și pentru a avea rezistență în timp.
Pentru a vă asigura o alegere și o decizie simplă precum și un service bun, am încheiat și in România, parteneriate cu firme de prelucrare a suprafețelor.


Proceduri de prelucrare a suprafețelor, testate și fiabile

Vopsire în câmp electrostatic
Pentru vopsirea profilelor Schüco din aluminiu, precum și pentru materiale adiționale sau feronerie,  ALUKÖNIGSTAHL oferă sistemul de service "Prelucrare".
Paletarul de culori
Pentru o alegere simplă a culorii, vă stau la dispoziție paletare de culori diverse, RAL Standard și culori speciale
- Paletarul de culori RAL Standard este conceput pentru afacerile de zi cu zi, deci pentru pulbere standard fără cantitate minimă impusă și proces standard de vopsire.
-  Paletare de culori speciale (culori deosebite și un proces special de vopsire)
   Aceste paletare de culori conțin pulberi speciale, cu cantitate minimă obligatorie, utlizate mai ales pentru obiective deosebite.

Procesul de eloxare pe baza prelucrării electro-chimice
Acest procedeu este cunoscut de decenii ca fiind băi de eloxare. Profilele sunt pregătite conform indicațiilor producătorului și sunt lăsate în baia de eloxare pentru o anumită perioadă de timp, până se obține culoarea dorită. O pregătire a profilului prin șlefuire (în funcție de conturul profilului) este posibilă.

Pentru mai multe detalii vizitați  "Info Center Finisaje".


Toate paletarele de culori oferă atât o impresie optică precum și informații scrise despre prelucrarea suprafețelor. 

​Prelucrarea suprafețelor este o temă foarte importantă. Alegerea corectă a culorii și a tipului culorii pentru proiecte, determină aspectul construcției pe toată durata ei de viața.  Pentru mai multe întrebări pe tema prelucrării suprafețelor vă stăm cu plăcere la dispoziție.