Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Țara

Sisteme din aluminiu, oțel & PVC

​​​​2012 - 03 Vertigo Tower - Bulgarien  3.jpgAlukönigstahl vă stă la dispoziție cu soluții în domeniul ferestrelor, fațadelor, ușilor și a luminatoarelor din aluminiu, oțel și inox, precum și ferestre sau uși din PVC. Oferta este completată de sistemele de siguranță, protecția solară, automatizare, utlilaje și programe de calcul specializate.  Succesul Alukönigstahl se bazează pe trei elemente importante: produse de primă clasă, un know-how de lungă durată și angajați cu experiență. Al patrulea criteriu sunt partenerii cu care colaborăm. Partenerilor noștri premium le oferim un pachet variat de servicii în toate fazele proiectului. Aici enumerăm: consultanță pentru alegerea produsului, susținere în faza de planificare și a calculării costurilor, design, tehnologia de producție și susținere la realizarea construcției.