Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

ALUKÖNIGSTAHL SRL - Despre noi

​​​​​​​​​​​AAKS_297x210_Cover_inside.jpglukönigstahl este o companie de succes, activă în Europa, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Numeroși clienți sunt loiali firmei de mai multe generații. Acest lucru subliniază întelegerea cu partenerii noștri la nivel personal, service orientat, loialitate și parteneriat de durată. Pe lângă reprezentanții de vânzări, stau la dispoziția clienților și specialiști din departamentul tehnic care oferă soluții la întrebări despre tehnologii, mașini și software. Service-ul nostru cuprinzător, unic în domeniul construcților metalice este recunoscut in branșă. Parteneriatul înseamnă pentru noi și suportul reciproc pentru performanțe mari - ca și motor motivațional, care duce la succes comun cu partenerii noștri. Rezultatele acestor colaborări se vâd în sute de clădiri realizate în cei peste 25 de ani de activitate pe piața din România.

​​
Misiune: Competență, parteneriat și calitate: Creăm valoare adăugată!
Suntem o companie de familie, lider în domeniul construcției de ferestre și fațade și considerăm că suntem un partener extrem de profesionist pentru clienții noștri din întregul sector al construcțiilor metalice și un angajator de încredere pentru angajații noștri. 
Prin produsele de înaltă calitate, însoțite de servicii de primă clasă și de soluții tehnice optime, scriem istoria arhitecturii de câteva generații și, prin conceperea unor clădiri moderne, contribuim la îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor 
Relațiile stabile de parteneriat și de încredere cu clienții reprezintă pentru noi  baza comună pentru promovarea  succesului ambelor  părți. Câștigăm încrederea clienților noștri și ajutându-i să se dezvolte și să își crească succesul în afaceri.

Viziune: Experiență, dezvoltare și angajament. Continuăm să avem succes
Fiind lideri în domeniul nostru, continuăm să dezvoltăm piața și să ne menținem avansul tehnologic prin experiența acumulată și prin perfecționarea continuă a angajaților noștri dedicați.
Satisfacția deplină a clienților, conștientizarea constantă a costurilor și profitabilitatea corporativă ridicată constituie baza pentru poziția noastră de lider de piață.
Digitalizarea proceselor proprii și prelucrarea automatizată a produselor noastre reprezintă cheia unui succes comun pe termen lung al companiei noastre, al clienților și al angajaților noștri.

Valori fundamentale: Performanță, loialitate și longevitate: Suntem puternici!
Îi susținem și ne declarăm responsabili pentru angajații noștri creativi, independenți și motivați, care reprezintă sufletul companiei noastre.  
Aspirația comună permanentă către perfecțiune, loialitatea și încrederea reciprocă, fac din noi un angajator de încredere, care oferă angajaților săi un loc de muncă sigur și stabil pe termen lung.   Considerăm că cerințele ridicate de performanță pe care le avem față de echipa noastră, împreună cu încurajarea dezvoltării personale a membrilor acesteia prin formare și perfecționare continuă reprezintă o investiție esențială într-un viitor comun de succes.