Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

ALUKÖNIGSTAHL SRL - Despre noi

​​​​​​​​​​AAKS_297x210_Cover_inside.jpglukönigstahl este o companie de succes, activă în Europa, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König.  Nu numai angajații, dar și numeroși clienți sunt loiali firmei de mai multe generații. Acest lucru subliniază întelegerea reciprocă cu partenerii noștri la nivel: personal, service orientat, loialitate și durată. Pe lângă agenții noștrii, stau la dispoziția clienților și specialiști din departamentul tehnic care oferă soluții la întrebări despre tehnologie, mașini și software. Service-ul nostru cuprinzător, unic în domeniul construcților metalice este recunoscut in branșă. Parteneriatul înseamnă pentru noi și suportul reciproc pentru performanțe mari - ca și motor motivațional, care duce la succes comun cu partenerii noștri...

Răsfoiți: ALUKÖNIGSTAHL - 20 ANI.pdf