Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Descărcare fișiere

 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​În centrul de descărcare fișiere găsiți documente detaliate și utile pentru toate produsele și serviciile prezentate pe AKS homepage. Vă rugăm să selectaţi una dintre categoriile de mai jos.

Aici găsiți desene și secțiuni specifice de la Alukönigstahl, în completarea bibliotecii CAD de la Schüco, pe care o puteți descărca de pe platforma de documentație digitală online, „AKS TechDoc”.
Secțiunile produselor Jansen pot fi găsite în cataloagele respective.
Desene de secțiuni pentru sisteme de ferestre și uși din PVC găsiți în programul de calcul pentru sistreme din PVC, Schüco PlanSoft,  descărcabil din secțiunea software.

Categorie

 

Biblioteca de articole CAD

Mai jos puteți descărca biblioteca noastră de articole Schüco și Jansen în format .dwg sau .dxf. Fișierele pot fi descărcate și din paginile de catalog respective documentația noastră digitală din AKS TechDoc. 

În fișierul următor găsiți sumarul tuturor articolelor CAD actuale:

Conținutul bibliotecii AKS-CAD_2021-07-21.pdf


ALLDWG.zip           ALLDXF.zip               


Biblioteca CAD pentru arhitecți 

​Aici veți găsi desene de secțiuni specifice AluKönigStahl în plus față de biblioteca CAD Schüco, pe care o puteți descărca de pe platforma noastră de documentație digitală "AKS TechDoc".

Desenele pentru secțiuni Jansen pot fi obținute direct din catalogul respectiv.

Puteți găsi desene de secțiuni pentru proiectarea rapidă și fiabilă și ofertarea ferestrelor și ușilor din PVC-U în software-ul Schüco PVC PlanSoft din categoria Software.
          

Faceți clic aici pentru AKS TechDoc