Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Green Homes Solution Provider 300 200.jpgGreen Homes - Locuințe Verzi certificate de RoGBC

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) a creat o certificare pentru Locuințe Verzi care cuprinde toate aspectele esențiale în evaluarea și identificarea pe piața a cele mai performante proiecte rezidențiale care folosesc principiile unei construcții sustenabile.

Sprijinirea creării de locuinţe verzi printr-un program de certificare credibil, eficient din punct de vedere al costului reprezintă o oportunitate pentru investitori și dezvoltatori de a-și diferenţia proiectele de construcţii prin calitatea și performanţa de mediu a acestora, educându-și în același timp clienţii în privinţa beneficiilor financiare și de alte tipuri.

Alukönigstahl este atestat de catre RoGBC ca Green Homes Approved Providers, din anul 2018.