Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Pentru finisarea suprafețelor prin eloxare, vă oferim două variante:
A) proces de eloxare pe baza prelucrării electro-chimice.
B) vopsire electrostatică, imitație elox

Procesul de eloxare pe baza prelucrării electro-chimice
Acest proces este cunoscut de decenii ca fiind băi de eloxare. Profilele sunt pregătite conform indicaäiilor producütoruluiși sunt lăsate în baia de eloxare pentru o anumită perioadă de timp, până se obține culoarea dorită. O pregătire a profilului prin șlefuire (în funcție de conturul profilului) este posibilă.
Particularitate: prelucrare mecanică  EURAS A1 - A5. În Austria se ofera in mod uzual doar șlefuire A1.  Suprafețe metalice, cu calitate mecanică înaltă, bazate pe aluminiu se pot obține prin Alukönigstahl.
Vopsirea electrostatică imitație elox
Deoarece stratul eloxat standard poate fi afectat de diferiți factori exteriori, precum săruri sau mortar, Schüco a reușit să dezvolte o serie de pulberi cu care se pot reproduce finisajele din aluminiu eloxat.  Suprafața arată similar ca cea eloxată, dar avem de-a face cu un proces de vopsire electrostatică.
Particularitate:  Cu seria  Schüco AnoLine Alukönigstahl oferă soluții tehnice sub forma de vopsire electrostatică pentru așa numitele efecte de eloxal. Acesta oferă rezistentă la contactul cu mortarul,  precum și obținerea de culori gri eloxate și reconstituirea de suprafețe Sandalor cu efect metalic.

Pentru mai multe detalii vizitați  "Info Center Suprafațe".