Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

werteorientierte-perspektiven-werkstoffe-aluminium-image.jpgAluminiul, pentru libertate maximă de proiectare

Datorită maleabilității sale și a diverselor opțiuni de finisare a suprafeței, aluminiul oferă arhitecților cea mai mare libertate posibilă de design pentru  clădiri orientate spre viitor și durabile - și este valoros din punct de vedere ecologic. Fațadele moderne din profile de aluminiu sunt caracterizate de valori scăzute ale coeficientului de transfer termic. În acest fel, ele contribuie semnificativ la echilibrul energetic pozitiv al unei clădiri. Optimizarea profilelor pentru un proiect asigură un consum redus de materie primă, iar robustetea mecanică și rezistența la coroziune garantează o durată de viață lungă și astfel un nivel ridicat de durabilitate.Aluminiul, ca materail, este complet inofensiv pentru persoane. Odată produs, acesta poate fi reciclat de nenumărate ori și păstrează toate caracteristicile sale originale de calitate.

werteorientierte-perspektiven-werkstoffe-kunststoff-image.jpgMaterialul plastic, pentru cele mai mari exigențe
Pentru lumea de mâine sunt valoroase materialele care îndeplinesc cele mai înalte cerințe. PVC-ul este un astfel de material și, datorită proprietăților sale este folosit din ce în ce mai mult pentru producerea elementelor de ferestre și uși. Profilele din PVC oferă proprietăți izolatoare bune și contribuie astfel la un echilibru energetic pozitiv în clădiri. În plus, au o durată de viață lungă. Acest lucru nu se datorează doar rezistenței la intemperii excelente a PVC-ului. Cu o varietate mare de tipodimensiuni, ferestrele și ușile din PVC oferă posibilitați  excelente proiectanților. Una dintre cele mai importante proprietăți este că profilele de ferestre din PVC sunt foarte reciclabile. Ele pot fi ușor descompuse în componentele lor și reciclate. Oricine proiectează și construiește cu elemente de ferestre și uși din plastic contribuie la un nivel ridicat de durabilitate.
werteorientierte-perspektiven-werkstoffe-stahl-image.jpg

 

Otelul, 100% reciclabil
Datorită reciclabilității sale 100%, oțelul este un material de construcție regenerativ cu un ciclu de materiale închis. Permite arhitecților și proiectanților o flexibilitate maximă de utilizare, datorită deschiderilor mari și este, prin urmare, unul dintre materialele cu un raport calitate-preț foarte bun în industria construcțiilor. O durată de viață foarte lungă, cu costuri reduse ale ciclului de viață subliniază unicitatea acestui material. Oțelul poate fi demontat fără probleme dacă se utilizează prinderi mecanice, ca alternativă, poate fi transformat cu ușurință în clădiri durabile. Un material complet, care se adaptează la toate cerințele posibile și se armonizează cu sticla și betonul.

Durabilitatea produselor Schüco și a materialelor utilizate este confirmată și de un studiu de materiale independent:

Sustainability Assessment of Windows and Curtain Walls EN 2015-01-08.pdf