Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Servicii oferite

Cu departamentul de servicii software ca și partener puteți să vă concentrați pe ce este mai important, lăsând intreținerea și securitatea datelor din sistemele software în seama noastră. Vă invităm să vedeți și analizați oferta noastră diversă de școlarizare.

Serviciile noastre:


Consiliere, consultanță
Vă consiliem cu plăcere pentru alegerea produsului software potrivit și a modulelor suplimentare potrivite activității dumneavoastră. Vă prezentăm detaliat software-ul nostru, având posibilitatea mai departe să testați pentru o perioadă de 90 de zile, gratis,  SchüCal și JANIsoft.

Seminarii
Organizăm constant seminare de bază în sala noastră de seminare - Termene găsiți accesând meniul Service-Școlarizări/Seminarii. Vă oferim de asemenea și seminare cu teme specifice, dorite de dumneavoastră, la sediul nostru sau al dumneavoastră. 

Actualizări ale programelor de calculor 
Programele de calcul sunt actualizate constant. Astfel  rămâneți mereu up to date. Upgrade-ul de dimensiuni mari se transmitepe suport digital.

Servicii la sediul dvs.
Vă ajutăm cu plăcere și la sediul dumneavoastră pentru a integra în rețea  SchüCal și JANIsoft saupentru a face legătura intre centrul dumneavoastră de prelucrare a profilelor și  SchüCal.

Servicii Online
Pentru a vă informa din timp despre noile actualizări ale produsele software, vă oferim seminarii online, așa zisele  Webinarii. În reprize de  ca. 45 minute vă prezentăm diferite teme live. Prin funcția de chat puteți să puneți, în timpul Webinarului, întrebări moderatorului.

Suport pentru soluții tehnice speciale
Pentru construcțiile speciale Schuco, vă oferim, ca și serviciu suplimentar, posibilitatea să implementați profilele special construite în SchüCal, în așa fel ca, la introducerea elementului, aceste profile să fie folosite ca și profile standard. Aceste profile pot fi folosite mai departe și la comanda numerică a utilajelor.