Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

SchüCal/JANIsoft

SchüCal și  JANIsoft sunt  software-uri speciale pentru ofertare, adminstrarea contractelor, precum și pentru pregătirea producției de uși, ferestre, pereți cortină  și sere Schüco și Jansen, în 3 variante: basic, advanced și enterprise. Pe lângă facilitațile standard pentru elaborarea ofertelor, comenzii de materiale, producție, livrare și facturare, se pot genera și secțiuni, trnsmiterea acestora în modulul CAD, precum și transfer de date catre sistemele ERP-/PPS. 

 

 

 

 
​SchüCal și JANIsoft, pe scurt

SchüCal/JANIsoft basic
Cu Modulul  "basic"se pot calcula/proiecta ferestre, uși și fpereți cortină, ca elemente  2D. S-Cad oferă opțional și o interfață către modulul CAD.

SchüCal/JANIsoft advanced
Modele 2D și 3D ușurează prelucrarea obiectelor complexe. O altă opțiune este comanda CNC a utilajelor de prelucrat profile. SchüCad, ca și extensie opțională, asigură proiectarea in 3D.

SchüCal/JANIsoft enterprise
Modulele extra, precum cel de calcul al timpul de prelucrare sau interfața catre sistemele ERP sunt deja incluse.

SchüCal și  JANIsoft în detaliu

Interfața
Prin folosirea meniului se ușurează utilizarea elementelor standard și a construcțiilor speciale. Software-ul memorează ultima alegere și o propune pentru următoarea decizie. Prețul pentru elementul curent, precum și valoarea coeficientului U sunt afișate permanent.

Managerul feroneriei de uși
Pe lângă alegerea automată a feroneriei ferestrelor, cu ajutorul managerul de feronerie se simplifică alegerea feroneriei pentru uși Schüco și Jansen. Articolele propuse sunt legate de caracteristici ale ușii precum mărimea cercevelei, culorii și a clasei de siguranță.

Predimensionare statică
Cu ajutorul predimensionării statice pentru profile și sticle  se poate efectua o calculație sigură prin alegerea corectă a profilelor pentru elementele fereastră și elementele fațadă.

Modul ofertă
SchüCal și  JANIsoft oferă invidualitate și flexibiliate la realizarea ofertelor. Documentele se adaptează individual în funcție de nevoile dumneavoastră. Schițele pozițiilor calculate se setează individual și pot fi tipărite in format mare la sfârșitul calculației.

​Generare secțiuni (opțional)
Generarea secțiunilor oferă un control vizual imediat al elementelor. Ilustrarea profilelor, sticlelor, numerele articolului și a cotelor oferă o imagine clară asupra elementului. Mai departe este posibilă afișarea/tiparirea prin vizualizarea/tipărirea elementului.

Comanda mașinii de debitat (opțional)
Prelucrările de sistem necesare profilelor, se pot testa și completa în 3D,  în timpul prelucrării elementului. Diverse mașini de debitat și centre de prelucrare a profilelor se pot comanda direct din SchüCal .