Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Programe de calcul CAD

SchüCad.jpgModulele noastre de software CAD vă oferă o platformă de lucru specială, pentru a vă putea rezolva repede și precis sarcinile de proiectare. SchüCad se bazează pe software-ul de proiectare AutoCAD®, liderul de piață. Acesta vă oferă un schimb de date simplu cu partenerii dumneavoastră și o prelucrare eficientă a desenelor tehnice.   Modulul  ATHENA|SE este o opțiune avansată și prin funcțiile sale este conceput special pentru domeniul construcțiilor metalice. 

 

 

Module CAD

​SchüCad
Modulul SchüCad oferă o interfață bi-direcțională către SchüCal advanced. Funcțiile special concepute pentru prelucrări mecanice oferă o realizare rapidă și efiecientă a desenelor, chiar și în 3D.


S-Cad
Cu S-Cad se acoperă toate funcțiile de realizare a desenelor 2D. O interfață către SchüCal basic completează funcțiile specifice pentru prelucrări mecanice.

ATHENA|SE
ATHENA|SE oferă  largi posibilități de proiectare datorită funcțiilor sale dezvoltate pentru prelucrări mecanice. Obiectele inteligente asigură o proiectare rapidă, în timp ce sunt salvate/setate informații despre materiale. O bibliotecă cuprinzătoare de elemente standardizate este deasemenea inclusă, si de asemenea funcții pentru predimensionare statică.

SchüCad Inventor și SchüCad Revit
Prin conectarea cu produsele  Autodesk Inventor® și Revit® aveți posibilăți extinse pentru proiectarea 3D. Cu interfețele către SchüCal advanced și SchüCal enterprise se pot prelucra modelele  BIM din Autodesk Revit® la fel ca și modele complexe 3D din  Autodesk Inventor®.

 

Funcții CAD  în detaliu 

Comenzi de proiectare CAD specifice pentru confecții metalice
Pentru prelucrarea de detalii aplicația Schüco CAD oferă o multitudine de comenzi suplimentare. De exemplu creearea sau editarea de folii, izolații termice, sigilaturi și vitraje si paneluri. 
Valori caracteristice precum grosimea materialelor, lungimea segmentelor, razele și numerele articolelor se pot seta de la început sau se adaptează la nevoie.

Interfața CAD către SchüCal
Prin interfața se pot exporta diferite desene:
Generare de secțiuni: Secțiuni ale elementelor SchüCal se pot exporta, prin apăsarea butonului specific, către SchüCad sau S-Cad.
Centralizator sticlă: Special pentru sticla cu modele, modulul generează o comandă sigură către furnizorii de sticlă sau panel. 
Vederi explodate: Activitatea dumneavoastră de montaj este ajutată prin lista de producție și a reprezentării desenelor in vederi explodate.

Bibliotecă CAD
Biblioteca conține, printre altele, articolele Jansen și Schuco, care se pot include ușor în desen, prin introducerea numărului articolului . Mai departe se pot alege, în același document, detalii tipice  Schüco și Jansen. O bibliotecă de piese standard completează biblioteca CAD.

Date de prelucrare a profilelor
Toate prelucrările mecanice ale unei bare/profil se pot exporta către SchüCad. Sunt afișate toate fețele profilului pe care urmează să aibă loc prelucrări. Un tabel suplimentar conține descrierile prelucrării, coordonatele, inclusiv adâncimea de prelucrare, precum și detalii legate de numărul articolului sau denumirea articolului. Cu ajutorul acestei facilități prelucrările se pot planifica mai bine și se poat pregăti din timp sculele necesare.

Desen liber
Prin desenarea liberă de template-uri de contur se pot realiza chiar și cele mai pretențioase proiecte. În SchüCad axele profilelor se definesc prin linii grafice care sunt alocate utilizării in diferite scopuri. Aceste informații grafice sunt introduse în SchüCal, alocate profilelelor corespunzătoare și se generează un element 3D, cu toate detaliile incluse. Prelucrarea ulterioara a elementului, precum împărțirea câmpurilor și introducerea elementelor (ferestre, uși) este făcută în  SchüCal cu uneltele necesare. Această reprezentare spațială poate fi exportată înapoi către SchüCad. Astfel este posibilă o prelucrare avansată în CAD, de exemplu  o reprezentare realistă prin randare.