Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

König Stahl Holding AG

TUNEL5 - photo-Szymon Polanski-11.jpgFilială a KÖNIG HOLDING S.A,  KÖNIG STAHL HOLDING stă în centrul activităților legate de comerțul de oțel a grupului KÖNIG. Pe lângă produsele din oțel, grupul  KÖNIG se ocupă, ca și concern internațional, cu produse și soluții pentru construcția de uși, ferestre și fațade.

KÖNIG STAHL HOLDING B.V., înainte Rembrandt van Maas B.V., a fost achiziționată în 1990 împreună cu Maasstaal B.V. de grupul König și are în prezent participații directe la companiile care se ocupă cu comerțul cu oțel,  König Stahl sp.z o.o în  Polonia, AlukönigFrankstahl s.ro. în Cehia AluKönigFrankstahl s.r.o. în Slovacia, Königfrankstahl Kft. în Ungaria și Königfrankstahl SRL în România .