Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Alukönigstahl GmbH

2007 AKS WrNeudorf_2.jpgAlukönigstahl oferă sisteme din aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate precum și componente pentru realizarea arhitecturii contemporane, eficiente energetic, susținând astfel implementarea conceptelor de construcții durabile. Comercializarea unor mărci de renume asigură un sortiment de calitate superioară, permanent optimizat și în pas cu tredurile arhitecturii și normativelor din domeniul construcțiilor. 

De aproape 60 de ani există o alianță cu doi producători de sisteme de renume internațional: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experți în PVC și  Jansen, specialist în profilele din oțel. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de leader de piață.

Compania oferă sub semnul calității RHS, țevi din oțel, țevi de diferite forme și țevi rotunde pentru domeniul confecțiilor metalice, al construcției de poduri, mașini și utilaje, precum și pentru construcția de automobile sau vapoare.

AluKönigStahl își sprijină partenerii cu servicii competente, în toate fazele unui proiect de construcții. Compania dispune de echipe de consultanță, care dezvoltă noi produse și ajută în alegerea elementelor de sistem optime pentru fiecare proiect.

Cooperarea eficientă în domeniile tehnologie de producție, școlarizarea angajațiilor, punerea la dispoziție a software-ului și a documentației de atelier, asigură realizarea eficientă, rațională și de calitate a proiectelor. 

Alukönigstahl este leader de piață în acest domeniu în  Austria, Europa de Est și Europa de Sud , prin filialele prezente in aceste zone.

Acest lucru face posibilă o consiliere intensivă a partenerilor săi, pe toate piețele unde activează, pentru a realiza împreună cu aceștia soluții avansate din punct de vedere tehnic.