Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Persoane fizice

Privatkunden.jpgFie că este vorba de construcții noi sau de modernizări, individualizați stilul casei dumneavoastră. Cu ferestre, uși de intrare, uși glisante, sau sere. Confortabil, sigur, eficient energetic. 

Ne ocupăm de multe elemente ale casei: pe lângă ferestre și uși, vă oferim sere de la Schüco und Jansen. Pentru orice domeniu de utilizare ​există sisteme de calitate, care răspund celor mai mari exigențe privind eficiența energetică, siguranța, confortul și designul. În plus există și un pachet cuprinzător de accesorii, deci primiți totul din aceeși sursă - compatibilitate garantată.  


spre produse >>

Fenster.jpgFerestre care satisfac toate cerințele

Ferestre​

Ferestrele au o contribuție importantă la imaginea și caracterul casei dumneavoastră. Nu sunt doar elemente decorative, ele au o influență semnificativă asupra stării de bine între cei patru pereți propri.  


Haustür.jpgUși glisante pentru exterior și interior 

Uși glisante

Razele soarelui și aerul proaspăt : nu vă doriți cîteodată, când e vreme frumoasă, să eliminați limitele locuinței dumneavoastră ? Schüco vă ajută - cu sisteme de nivel tehnic ridicat, de uși glisante și pliante.

uși glisante >>


Haustür.jpgUși de intrare elegante 

Uși

​​Ușa de intrare este o carte de vizită a​ casei dumnevoastră și punctul central de interes pe partea din față a casei. Combinația potrivită dintre toc, panel și mâner este esențaială pentru o imagine de ansamblu armonioasă.

Uși >>


Wintergärten.jpgPotrivit pentru fiecare sezon 

Sere 

​Lumina, aerul sau contactul cu natura sunt condiții de bază pentru starea de bine a oamenilor. 


sere >>
Sonnenschutz.jpgSoluții de umbrire pentru dumneavoastră 

Protecție solară

​Tema protecției solare câștigă tot mai multă importanță. Prea multă căldură și radiație solară poate să vă deranjeze și să crească costurile de climatizare. 

protecție solarĂ >>