Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Producători tâmplărie

​​​​​​​​​​​​​​​​Proiectare parametrică, construcții adaptive, tehnologie avansată și modernizări optimizate pentru clădirile existente. Oricât de diferit sună aceste teme, ele au ceva în comun: toate caută soluții simple pentru teme complexe. 

Este simplu de explicat ce vă oferim noi : doar ce este mai bun!

Sunt produse și sisteme de primă clasă, de la producători lideri de piață, cum sunt Schüco și Jansen precum și produse inovative, specifice piețelor pe care acționăm, dezvoltate de noi.  Vizitați varietatea noastră de produse şi inspiraţi-vă!​ 


spre produse >>

​​​

​​

Ferestre care răspund tuturor cerințelor

Ferestre

Proiectare parametrică, construcții adaptive , tehnologie avansată și modernizări optimizate pentru clădirile existente. Oricât de diferit sună aceste teme, ele au ceva în comun: toate caută soluții simple pentru teme complexe, pentru construirea sau renovarea construcțiilor, în zone urbane și rurale. 

ferestre >>

Pentru orice cerință, sistemul adecvat 

Uși

​Ușile și portalele trebuie să îndeplinească standarde înalte de fiabilitate şi funcţionalitate. În funcție de locul de amplasare, ele trebuie să se deschidă și închidă perfect, chiar și în condiții de trafic intens, sau trebuie să aibă caracteristici de rezistență la foc sau antiefracție. Ușile ți portalel de la Alukönigstahl satisfac toate cerințele.

uși >>

Lățimi vizibile minime - flexibilitate maximă 

Pereți cortină

​Fie că este vorba de pereți cortină din aluminiu sau din oțel, fie că este construcție clasică montant-traversă sau fațadă din elemente, Alukönigstahl este specialistul pentru construcții de pereți cortină și luminatoare. Considerarea tuturor cerințelor pentru o clădire modernă este o necesitate a zilei de azi. Izolare termică performantă, siguranță sporită și integrarea unor elemente speciale sunt doar unele dintre exigențele actuale cărora Alukönigstahl le răspunde cu brio. 

PEREȚI CORTINĂ >>

Sigur, fără să fie la vedere 

Siguranță

​Este suficientă o singură scânteie pentru a declanșa un incediu catastrofic, care poate face victime omenești și pagube de miliarde. Sistemele rezistente la foc de la Alukönigstahl dovedesc că un grad foarte ridicat de performanță nu este incompatibil cu estetica construcțiilor. Astfel, construcțiile rezistente la foc și la fum nu diferă cu nimic la exterior de elementele clasice și se integrează armonios în imaginea generală a clădirii. 

​siguranță >>