Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Arhitecți

​​​​​​​​​Dumneavoastră aveți ideea - de la noi primiți răspunsuri care lasă libertate creativității dumneavoastră. Funcționalitatea și designul interacționează pentru noi și formează un tot dinamic care va fi transpus într-un mod unic într-o construcție. Convingeți-vă !
 

 spre produsE >> 

​​ 

Lățimi vizibile minime - flexibilitate maximă 

Pereți cortină

​Fie că este vorba de pereți cortină din aluminiu sau din oțel, fie că este construcție clasică montant-traversă sau fațadă din elemente, Alukönigstahl este specialistul pentru construcții de pereți cortină și luminatoare. Considerarea tuturor cerințelor pentru o clădire modernă este o necesitate a zilei de azi. Izolare termică performantă, siguranță sporită și integrarea unor elemente speciale sunt doar unele dintre exigențele actuale cărora Alukönigstahl le răspunde cu brio. 

pereți cortină >>

Funcționalitate ​și Design 

Ferestre

Ferestrele și elementele mobile sunt deseori numite „ ochii clădirii“. 
De aceea, pe lângă utilitatea elementului, este importantă și libertatea creativă și integrarea armonioasă a acestuia în aspectul general al unei clădiri. Alukönigstahl oferă sisteme pentru ferestre în nenumărate variante de execuție, atât din aluminiu, din oțel și oțel inoxidabil, și din PVC.  

ferestre >>​

Pentru orice cerință, sistemul adecvat 

Uși

​Ușile și portalele trebuie să îndeplinească standarde înalte de fiabilitate şi funcţionalitate. În funcție de locul de amplasare, ele trebuie să se deschidă și închidă perfect, chiar și în condiții de trafic intens, sau trebuie să aibă caracteristici de rezistență la foc sau antiefracție. Ușile ți portalel de la Alukönigstahl satisfac toate cerințele.    ​

uși>>