Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Vertigo Tower

  • Imagine 1/8
  • Imagine 2/8
  • Imagine 3/8
  • Imagine 4/8
  • Imagine 5/8
  • Imagine 6/8
  • Imagine 7/8
  • Imagine 8/8

Vertigo Tower își menține reputația de a fi un zgârie nor spectaculos, datorită formelor sale spectaculoase și a fațadei din sticlă greu realizabilă. Construit la baza muntelui Vitosha din Sofia, are muchiile în opoziție cu formele line ale munților și oferă vizitatorilor o priveliște spectaculoasă  asupra orașului și împrejurimilor. Clădirea îndeplinește cele mai înalte norme europene și are o formă arhitecturală ieșită din comun, care aduce aminte de diamante șlefuite. Pentru a menține aspectul unitar al clădirii, s-a folosit la construcție o soluție de fațadă SG.
Datorită suprafețelor fațadei amplasate diferit în spațiu, care se îndesesc sau se măresc în funcție de orientarea cardinală, culoriile cerului cerului și imprejurimile sunt reflectate în mod diferit.
Prin geometria 3D a turnului din sticlă rezultă o situație, la care profilele fațadei nu mai au poziția de 90 de grade către suprafața vitrată și exclud soluția convențională de fațadă montant-traversă. A fost dezvoltată o construcție specială , la care profilele de montant quasi verticale, îndeplinesc doar rolul unei construcții de bază, pe care se montează rame vitrate, cu ajutorul profilelor articulate, care permit montajul unghiular. 
Vertigo Tower iese în evidență prin exteriorul său frapant. Forma structurii monolit se dovedește a fi o referire  excelentă la forma cristalină. Nu este nici un detaliu de prisos, care să tulbure arhitectura clară a acestuia. 

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiClădiri de birouri și administrative
ProduseConstrucții speciale
Locație
1404 Sofia
Bulgaria
Finalizare2012