Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Urban Spaces

  • Imagine 1/8
  • Imagine 2/8
  • Imagine 3/8
  • Imagine 4/8
  • Imagine 5/8
  • Imagine 6/8
  • Imagine 7/8
  • Imagine 8/8

​​​​​​​Proiectul propune un tip de locuire pe care o consideră adecvată pentru centrul orașului contemporan: un loc în care spațiile relativ mici și densitatea sunt completate de diversitate și spații comune mai largi. Cele mai multe dintre apartamente sunt diferite unul de celălalt, nu numai ca dimensiuni, dar mai ales ca tipologie: ele variază de la studiouri, la apartamente cu patru camere - fiecare dintre ele pe unul, două sau chiar trei etaje,  având curți private, balcoane sau terase de diferite dimensiuni. Toate acestea sunt completate de o serie de spații interioare și exterioare comune, în timp ce parterul oferă mai multe spații comerciale și ateliere de închiriat, spre stradă și spre curtea interioară. Apartamentele sunt gândite în așa fel, încât să permită o mare flexibilitate, făcând posibilă in faza de proiect, conectarea, orizontală sau verticală a două sau mai multe unități mici într-una mai mare, ceea ce a condus, în cele din urmă, la o clădire formată din 77 de unități rezidențiale, oferind 50 de tipuri de apartamente.

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiRezidențiale
Tip produseFereastră oscilo-batantă
Vitraj fix
Ferestre în două canate
Ușă glisantă
Admisie aer
ProduseSchüco AWS 70.HI
Schüco ASS 70.HI
Schüco FW50+
Locație
020553 București
România
Finalizare2014
ArhitectADN BA
Drepturi de autor pentru imaginiAlukönigstahl