Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Rund Vier

  • Imagine 1/6

    Rund Vier

  • Imagine 2/6

    ​Rund Vier

  • Imagine 3/6
  • Imagine 4/6
  • Imagine 5/6
  • Imagine 6/6
​​​​Turnul  Rund Vier este un adevărat proiect sustenabil, ce arată cum se poate realiza în ziua de azi o construcție sustenabilă.
Această clădire de birouri arată cum un constructor poate minimiza intervenția în natură, dar în același timp poate maximiza calitățile economice și socio-culturale.
Calitățile speciale a acestui turn oferă utilizatorului sau vizitatorului o arhitectură unică, precum și un ambient exterior reușit.
Turnul Rund Vier a fost conceput datorită unui constructor care și-a asumat o responsabilitate mare și dezvoltă clădiri de viitor, pentru care se simte responsabil și după finalizarea construcției. 

Turnul  Rund Vier este printre primele clădiri cu certificare sustenabilă și a fost premiat cu DGNB de argint, de către ÖGNI.
Acest sistem de notare a clădirilor internaționale este singurul Rating Tool de generația a doua și ține seama de toate cele 3 coloane ale sustenabilității: ecologic, economic și socio-cultural.

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiClădiri de birouri și administrative
Tip produseFereastră oscilantă
Fereastră oscilo-batantă
Oberliht
Ușă glisantă
Ferestre în două canate
Evacuare aer
Admisie aer
ProduseSchüco FW 50+.HI
Schüco AWS 70.HI
LocațieStella-Klein-Löw-Weg
1020 Viena
Austria
Finalizare2009