Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

O3 Innsbruck

  • Imagine 1/5
  • Imagine 2/5
  • Imagine 3/5
  • Imagine 4/5
  • Imagine 5/5
​O3 este unul  din cele mai mari complexe de locuințe din Tirol ​​din secolul 21. 450 de locuințe cu standard de casă pasivă trebuiau să fie construite în 22 de luni. O cerere importantă din partea locuitorilor orașului era să divizîm construcția în trei grupuri, pentru a avea un spațiu larg și care să ofere posibilități de identificare bune. Cele 13 corpuri de construcție în formă de zar, cu înălțime diferită trebuiau plasate în așa fel pentru a evita umbra dintre ele și pentru a nu exista locuințe orientate către nord. Colțurile clădirii se deschid în – logie de colț, care sunt acoperite complet de izolarea termică, care măresc spațiul interior și prin uși ferestre de înălțimea încăperii, se permite luminarea locuințelor prin două laturi. La proiectarea locuințelor s-a pus mare preț pe faptul ca zona de living-bucătărie să fie împărțită la cerere într-o bucătărie și un spațiu extra de dormit.
Sistemul de profile din aluminiu de la această construcție a fost dezvoltat de  ALUKÖNIGSTAHL pentru locuințele cu izolare termică ridicată și a fost pentru prima oară implementat la complexul de locuințe O3.  Valoarea medie Uw-este de 0,85 W/m²K. Cerințele tehnice de rezistență la incendii pentru ferestrele înalte au fost testate cu mult succes. 

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiRezidențiale
ProduseSchüco AWS 100 RW
LocațieGeneral-Eccher-Straße 34
6020 Innsbruck
Austria
Finalizare2011