Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Kundratstraße K6

 Fără titlu

  • Imagine 1/7
  • Imagine 2/7
  • Imagine 3/7
  • Imagine 4/7
  • Imagine 5/7
  • Imagine 6/7
  • Imagine 7/7
​​​​​​​​​​​​
Zgârie-norul Kundratstraße cu muchiile sale ascuțite, formează împreună, cu piața Matzleinsdorfer și a zgârie-norilor din Wienerberg un grup arhitectural aerisit: Punctele de orientare  „Matzleinsdorfer Hochhaus“ (Gürtelknick zum Wiental) și  „Twin-Towers“ (Wienerbergstraße zum Wiental) ca și conexiune cu strada Triester Wiental sunt completate de către acest turn.

Zgârie-norul cu o formă eliptică de 70 de metrii pe axă longitudinală și 26 de metrii pe axă transversal, este interpretat ca și zgârie nor locuibil, cu aranjamente din logii de sticlă, construite pe o bază dreptunghiulară. Din punct de vedere tehnic este construit simplu (folosirea de componente ortogonale, nu se folosesc elemente de fațadă curbe, cu distribuirea egală a corpurilor logii peste suprafața exterioară). 

Caracteristicile pentru locuințele din zgârie nor sunt: logiile panoramice mari, din sticlă, care formează aspectul vizual exterior al clădirii.   
Dimensiunile turnului oferă doar o dezvoltare interioară . Planul locuinței este stabilit prin două poziții diferite a corpurilor logiilor. Fiecare parte a lungimii clădirii, conține logii din sticlă, de lățimea locuinței, ca și extindere a spațiului de locuit. Pe partea opusă, logia generoasă este un separeu al camerei, cu intrare laterală.  Prin rotirea planului regulat al etajului cu 180 de grade, după fiecare nivel, se orientează diferit corpurile logii.  Ca și o brățară logiile se înfășoară împrejurul zgârie-norului. 

Decalarea corpurilor logii ca și balcoane închise, oferă vizualizarea unei perspective laterale. Poziționat la baza dealului din Viena, acest zgârie nor oferă tuturor locuințelor o vedere spectaculoasă asupra orașului.  Corpurile logilor în amplasarea lor decalată permit elemente vitrate de înălțimea încăperii. Componentele necesare pentru evitarea unui incendiu sunt obținute prin proiectarea decalată a plăcilor logiilor. Logiile spațioase, ce au podeaua coplanară cu locuința, permit o ședere protejată de vânt și la etajele înalte. Cortinele din spațiile logiilor protejează împotriva radiației solare și formează un al doilea strat interior colorat, cu aspect diferit pe învelișul clădirii.  

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiRezidențiale
ProduseConstrucții speciale
LocațieKundratstraße 4-6
1100 Viena
Austria
Finalizare2008