Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Globalworth Square

 • Imagine 1/5
 • Imagine 2/5

  ​​

 • Imagine 3/5

  ​​

 • Imagine 4/5

  ​​

 • Imagine 5/5

  ​​

Globalworth Square, una dintre cele mai noi clădiri de birouri din zona de nord a Bucureștiului, a confirmat ambițiile investitorilor și proiectanților. Globalworth Square a obținut acreditarea BREEAM Outstanding, cu un scor de 99%, fiind cel mai mare punctaj obținut de o clădire de birouri din România și al treilea pe plan mondial. Este încă o confirmare a durabilității construcției, realizată prin utilizarea unor tehnologii inovative și eficiente pentru toate aspectele proiectului, pentru maximizarea confortului și protecției sănătății viitorilor chiriași. Pentru realizarea designului cerut de echipa de arhitecți de la Westfourth pentru fațada dinspre str.Barbu Văcărescu, Alukönigstahl a proiectat o soluție specială pornind de la sistemul de perete cortină din elemente structurale Schüco UCC 65, pe care s-au montat capace cu lățimea de 85 mm și adâncimea de 240mm. Pentru celelate 3 fațade, s-a folosit o soluție customizată, derivată din fațada unitized Schüco USC 65, cu profile speciale, care să reziste solicitărilor mecanice. Aspectul vizual al acestor fațade este marcat de liniile verticale ale capacelor decorative și de alternanța culorilor sticlei​.​​​​

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiClădiri de birouri și administrative
ProduseConstrucții speciale
Schüco UCC 65 SG
Schüco USC 65 F
LocațieSt.Gara Herastrau nr.6
20334 Bukarest
România
Finalizare2020
ArhitectWestfourth Architecture
BeneficiarGlobalworth
PrelucratorAlusystem
Certificate BREEAM OUTSTANDING
Drepturi de autor pentru imaginiAluKönigStahl SRL