Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Donau-City Tower I

  • Imagine 1/5
  • Imagine 2/5
  • Imagine 3/5
  • Imagine 4/5
  • Imagine 5/5
​Cu cei 250m înălțime, DC Tower 1 este din toamna 2013, nu numai cea mai înaltă clădire din Austria, dar și un simbol modern, fascinant al orașului. De la sol până în vârful antenei el măsoară 250 de metrii.. În comparație: Stephansdom are o înălțime de 137 de metrii. Chiar și zgârie-norii vecini din Donaucity (Ares-Tower: 100 metrii, Tech-Gate-Tower: 75 metrii) sunt de câteva ori mai mici decât  DC Tower. Cu înălțimea sa de un sfert de kilometru, acest turn se numără printre cele mai înalte 10 clădiri finalizate din Europa.
Fațada de sticlă a  DC Towers 1 este construită din ca. 40.000 m2 de elemente fațadă într-un singur strat, care se împarte în 2 tipuri de fațadă. Primul tip de fațadă a fost integrat pe 3 părți ale clădirii și conține suprafețe drepte. Tipul al doilea a fațadei a fost integrat pe o singură latură a clădirii. Acesta este din punct de vedere tehnic foarte sofisticat, deoarece aceste suprafețe ale fațadei, cu lățime de ca  5.600 mm, sunt orientate alternativ către exterior, respectiv interior cu unghiuri 1,9° / 3,8° / 5,7° .
 DC Tower combină estetica arhitecturală cu funcționalitatea și cea mai modernă modalitate „verde“  de construcție. A fost conceput ca unul din primele turnuri de birouri din Austria care să răspundă cerințelor legate de energie și sustenabilitate pentru un „Green Building“ a comisiei europene. La începutul anului  2015 a fost certificate cu cea mai mare distincție „Green Building“  Platin, conform LEED©.  (Sursa: www.dctowers.at)

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiClădiri de birouri și administrative
ProduseConstrucții speciale
LocațieDonau-City-Straße 7
1220 Viena
Austria
Finalizare2013