Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

Noutăți PVC Schüco 2020

stand 400.pngAlukönigstahl vă invită să descoperiți online produsele gândite de Schüco pentru a fi lansate cu ocazia FENSTERBAU FRONTALE 2020. Noile sisteme pentru ferestre, uși de intrare și uși glisante pentru construcții rezidențiale dezvoltate în ultimii doi ani pot fi acum studiate aici. Produsele realizate sub motto-ul ”Căminul tău contează” transformă în realitate viziunea  beneficiarilor de case de azi și de mâine prezentand tehnologii smart pentru produse din PVC. 
Vă prezentăm noutățile grupate în trei secțiuni:


Panorama.jpgZona PANORAMA ilustrează elemente realizate din combinația profilelor suple, cu lățimi vizibile cât mai mici cu suprafețe mari de geam, pentru confort și design impresionant.  Aici vor putea fi văzute variante noi  Schüco LivIngSlide, de exemplu construcții cu prag 0mm și acționare electrică ascunsă. În plus, surpriza va fi noul profil de cercevea  LivIngSlide cu lățimea vizibilă de doar 72 mm – o dimensiune extraordinară pentru sisteme de uși glisant-liftante din PVC. Noile sisteme glisant Schüco SoftSlide și liftant-glisant Schüco EasySlide completează paleta de produse din PVC, astfel încât să putem oferi fiecărui beneficiar soluția potrivită. 
view.jpgSecțiunea VIEW aduce în fața vizitatorilor un nou sistem de ferestre design, care reunește calitățile aluminiului și plasticului, care se caracterizează prin profile cu lățimi vizibile mici și un design purist. Finisajul de culoare la exterior se face prin vopsire în câmp electrostatic, iar pentru profilul din PVC de la interior există o gama diversă de variante de infoliere . 
Soluțiile inteligente pentru ferestre prezentate sunt monitorizarea radio a închiderii și o fereastră digitală cu cod QR. Codul duce utilizatorul către o aplicație cu diferite funcționalități, de exemplu, poate fi lansată o comandă de întreținere.
Tema confort și sănătate  va fi ilustrată de pragul de înălțime 0 pentru  uși de balcon cu unul sau două canaturii din seria LivIng, de soluția de ventilație integrată în ferestre Schüco VentoTherm Twist precum și de protecția solară interioară Schüco Integralmaster

arrival.jpgZona ARRIVAL prezintă uși de intrare în combinație cu Schüco DSC Smart Touch și Schüco BlueCon. Noul Schüco DCS  SmartTouch combină comunicațiile audio și video cu un sistem de control acces convenabil și sigur. Sistemul combină camera, soneria și controlul accesului într-un design elegant, modular. Toate componentele sunt 
puse în funcțiune și controlate prin intermediul noii aplicații Schüco. Datorită tehnologiei Bluetooth, modulul de control al accesului Schüco BlueCon permite funcționarea fără cheie a ușii de intrare folosind propriul smartphone. În funcție de setare, ușa poate fi deschisă automat sau manual prin intermediul aplicației Schüco BlueCon.