Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Țara

STG Beikirch

Logo Gross.jpgCompania STG-Beikirch s-a specializat în domeniul automatizării de fațade și clădiri, precum și în electronica industrială și este unul dintre producătorii de top pentru sisteme de detectare a fumului și de evacuare a căldurii.

Tehnologiile inteligente pentru acționarea ferestrelor, sistemele de dezfumare au fost implementate deja în mai mult de 1.000 de clădiri diferite în lume pentru mai multă siguranță,  și contribuie serios la optimizarea costurilor de investiție și funcționare.

Soluțiile invizibile cu motoare de acționare si zăvorâre integrate în profile sunt unice și de viitor pentru construcția de fațade moderne. Acestea reacționează la senzori interni sau externi și pot fi acționați, în același timp, și de către utilizator.  Soluțiile pentru o aerisirea controlată a clădirii asigură  un climat sănătos în interiorul clădirii și contribuie la utilizarea eficientă a resurselor naturale.