Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

König Holding AG

​​​​Zloty T.1.jpgGrupul  KÖNIG este un concern internațional, specializat pe comerțul cu  sisteme de profile pentru construcții, profile din oțel, precum țevi rectangulare, ovale sau de diferite forme. Centrul de greutate al activității noastre sunt piețele în continuă expansiune din Europa de Est și Europa de Sud-est.
Filialele noastre internaționale se găsesc în : Ungaria, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Cehia, Polonia, Slovacia, precum și Olanda.

Grupul KÖNIG se află în proporție de 100% în proprietate privată și a avut în 2014 o cifră de afaceri de 300 Milioane de euro. Mai mult de jumătate din cifra de afaceri a concernului a fost obținută în afara Austriei. Ținta noastră este să fim leader de piață în domeniul în care activăm în toate țările în care suntem prezenți. Acest lucru îl obținem printr-un relație de parteneriat cu toți clienții noștri, distribuirea celor mai bune mărci și angajații noștri motivați.

Grupul KÖNIG are în toată Europa în jur de  900 de angajați. Sunt specialiști calificați în domeniul tehnic sau management, care sunt recrutați de concern și care aplică cu mândrie filozofia firmei. Pe lângă calificările lor din domeniu, aceștia abordeaza cu determinare toate cerințele pieței. Comerțul orientat către piață și client sunt elementele centrale pentru o dezvoltare continuă.
Datorită cunoștiințelor tehnice și a competenței angajaților privim cu încredere spre viitor și spre provocările care vor veni.

 

  Conducerea König Holding AG

EZ_Philip_König_H1.jpg

Philip König, MBA 

CEO

philip.koenig@alukoenigstahl.com


            

 


 

EZ_Ewald_Müller_H1_017.jpg

KR Ewald Müller

Chief Sales Officer

 
 
 
 
 
 

EZ_Christian_Krenn_H1.jpg Ing. Christian Krenn MAS MSc

Chief Operating Officer