Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Selectați limba

Țara

The Yas Hotel

  • Imagine 1/9
  • Imagine 2/9
  • Imagine 3/9
  • Imagine 4/9
  • Imagine 5/9
  • Imagine 6/9
  • Imagine 7/9
  • Imagine 8/9
  • Imagine 9/9

​​Yas Marina Hotel, a fost proiectat de biroul de arhitectură Asymptote din New York. El a fost construit într-un timp record de doar 18 luni și este un complex hotelier futurist de primă clasă. Obiectul cu dimensiunile 217 m lungime, lățime de 44m și 35 m înălțime a fost proiectat astfel încât să reziste la furtuni de nisip, cutremure și fluctuațiile de temperatură de până la 50° C . Caracteristica specială a arhitecturii acestei clădiri este așa-numitul "Gridshell". Această structură de oțel ultra-modernă, care seamănă cu un voal imens, ce se întinde pe două părți a pistei, înconjoară structura eliptică a clădirii. Învelișul gigantic constă dintr-o structură de tip cupolă din oțel, cu aproape 6.000 de suprafețe de sticlă hexagonale. Pentru acesta au fost utilizate secțiuni tubulare din oțel RHS, care sunt utilizate în special la acoperișuri luminoase/plate de "design subțire" -în același timp oferă valori excepționale din punct de vedere static. ALUKONIGSTAHL a livrat 1000 de tone de secțiuni tubulare din oțel RHS  și 700 de tone de țevi RHS conform EN 10210 / S355J2H. Această cantitate a fost necesară pentru a susține construcția de  aproape 17.000 m2 prin construirea a zece stâlpi principali în formă de V și a 100 de elemente orizontale.

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiHoteluri/ Restaurante
ProdusePereți cortină - construcții speciale
Locație
P.O. Box 131808 Abu Dhabi
Emiratele Arabe Unite
Finalizare2009