Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Țara

Gara Centrală Viena

  • Imagine 1/6
  • Imagine 2/6
  • Imagine 3/6
  • Imagine 4/6
  • Imagine 5/6
  • Imagine 6/6
​​Vopsirea profilelor din aluminiu s-a dezvoltat de la funcția de protecție clasică a suprafeței din aluminiu către o caracteristică definitorie a înfățișării construcției. Finisajul suprafeței îmbină aspecte estetice cu funcția de protecție dorită. Constructorul, respectiv arhitectul, folosește tot mai des învelișul clădirii, pe lângă funcția clasică de protecție împotriva temperaturii, furtunilor și a radiației solare, pentru reprezentarea clădirii, respectiv a companiei.  Aici urmează  o legătură a funcției clasice de protecție prin construcție, alegerea culorii și a tehnologiei de prelucrare cu  aspectul dorit. De la cerceveaua ferestrei până la întregul înveliș al clădirii. Diferite efecte de decor, precum imitații de lemn sau piatră, culori metalice, precum și Inox, integrează  eleganța cu un grad de libertate creativ pentru a obține noi idei și accente . 


ALUKÖNIGSTAHL susține, împreună cu partenerii săi specializați în finisarea suprafețelor, clienții, pentru a oferi posibilitatea constructorilor și arhitecților să gasească soluții personalizate pentru finisajul suprafețelor profilelelor din aluminiu Schüco, printr-o ofertă largă de procedee de prelucrare a suprafețelor. 

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiClădiri pentru transporturi
Tip produseTraversă și montant
Fațadă cu panouri fotovoltaice integrate
Sere
ProduseSchüco FW 60+
Construcții speciale
LocațieLandstraßer Hauptstraße 2
1030 Viena
Austria
Finalizare2010