Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal

Utilizator

Aici puteți oricând să actualizați datele de utilizator sau să modificati parola.

Login

​​​Dacă sunteți deja înregistrați la noi, vă rugăm să vă autentificați cu adresa dvs. de e-mail și parola personală, după ce ​​dați clic pe "AUTENTIFICARE".

AȚI UITAT PAROLA ​?

Nu aveți acces ? Dați clic pe "ÎNREGISTRARE". 

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Cautare

Țara

Tunel acustic Varșovia

  • Imagine 1/3
  • Imagine 2/3
  • Imagine 3/3

Pe autostrada S8 (de la Breslau spre Białystok prin Łódź și Varșovia) a fost construit un tunel acustic de 1,2 km lungime, cu un design futuristic din oțel și sticlă. Tunelul modern din sticlă protejează populația din cartierul Bródno din Varșovia de zgomotul traficului. Acest proiect a fost realizat cu sistemul Jansen VISS Basic TVS. Pentru acest proiect compania KönigStahl a obținut agremente speciale de la Institutul pentru construcții de poduri din Varșovia. S-a reușit realizarea unei construcții care nu doar satisface exigențe ridicate privind izolarea fonică, dar este și foarte atrăgatoare din punct de vedere optic. Cea mai micî deschidere a tunelului este de 2 x 16 m, ce amai largă de 2 x 32 m. La fiecare 200 m este câte o ieșire de urgență. Nu a fost prevăzută o instaslație de ventilație, circa 15% din suprafața tunelului nu este acoperită, pentru a realiza o ventilare naturală.

Caracteristicile clădirii

Tipul cladiriiClădiri pentru transporturi
Tip produseTraversă și montant
Construcții aplicate pe structură
ProduseLuminatoare Jansen Viss Basic
Construcții speciale
Locație
Varșovia
Polonia
Finalizare2014